بازدید شهردار و مسئولین فرهنگی شهرستان از محل احداث مجتمع فرهنگی هنری ارشاد در باقرشهر

0 198
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی باقرشهر؛
جلسه هماهنگی آغاز پروژه مجتمع فرهنگی هنری ارشاد در کوی دانش با حضور سعید استادفرج شهردار باقرشهر ، سید حسن صفوی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری ، امیر محبی و محمود نوروزی معاونین فرهنگی اجتماعی و اداری مالی ، مجتبی پرک نماینده شورای شهر ، رضا  لک مدیر املاک ، مسعود یوسف نزاد مشاور فنی شهردار ، فرشید فرشهر بخت و مقدم نمایندگان اداره کل مسکن و شهرسازی استان تهران و پیمانکار پروژه برگزار شد .
در این جلسه ضمن تاکید بر اخذ موافقت کمیسیون ماده پنج استانداری تهران به منظور تغییر کاربری عرصه از درمانی این عرصه به فرهنگی ( پیرو تفاهمات انجام شده در فرمانداری شهرستان ری ) ، بر سریع در آغاز پروژه و تحویل آن در مدت مشخص شده تاکید و نمایندگان اداره کل مسکن و شهرسازی آمادگی آن اداره کل را برای تجهیز کارگاه و شروع عملیات عمرانی بر اساس نقشه مصوب را اعلام نمودند.
در ادامه جلسه شهردار باقرشهر به همراه حاضرین در جلسه از محل احداث پروژه واقع در بلوار فلسطین ، اراضی کوی دانش (جنب مجموعه فرهنگی قرآنی عطر فاطمی) بازدید کردند .
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.