تصادف زنجیره ای در جاده جانبزرگی نرسیده به گلحصار با ۵ مصدوم

0 31

به گزارش روابط عمومی شهرداری باقرشهر، مسئول سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری باقرشهر، گفت: درساعت١٩/۴٧ روز پنج شنبه مورخ ١۴٠٢/٠٢/٢٨ یک مورد تصادف زنجیره ای در جاده جانبزرگی نرسیده به روستای گلحصار به ایستگاه شهیدان سفلایی( درسون آباد) اعلام شد که نیروها سریعاً به محل اعزام و مشاهده گردید که سه دستگاه خودرو پیکان وانت ،تیبا و پرشیا با یکدیگر برخورد کرده و مشاهده گردید ۵ نفر داخل خودروها مصدوم و محبوس شده اند که سه نفر آقا و دونفر خانم بودند.

وی در ادامه اظهار داشت: نیروها سریعاً وارد عمل شدند و توسط ست هیدرولیکی هولماترو عملیات نجات و رهاسازی انجام و‌ مصدومین توسط ۳ دستگاه آمبولانس اورژانس حاضر در محل به بیمارستان شهدای هفتم تیر جهت تکمیل مراحل درمان انتقال داده شدند.
معصومی گفت: خوشبختانه این حادثه با حضور به موقع آتش نشانان تلفات جانی نداشت و پس از ایمن سازی محل و بازگشت مسیرعبور خودروها به حالت طبیعی آتش نشانان به ایستگاه مراجعت نمودند.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.