تقدیر شهرداری باقرشهر از کادر درمانی بیمارستان ها و مراکز درمانی  

0 206
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی باقرشهر؛
در ایام رحلت پیام آور کربلا حضرت زینب کبری ( علیه السلام ) از زحمات پرستاران باقرشهری شاغل درمراکز درمانی تخصصی شهدای هفتم تیر ، فیروزآبادی و درمانگاهای شهید عباسی ( تامین اجتماعی ) ، حضرت امام جعفر صادق (ع) ، جعفرآباد و شبانه روزی دکتر فروزان با اهداء گل و لوح تقدیر تجلیل شد.
امیر محبی معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری باقرشهر با اشاره به گذشت یکسال از شیوع این بیماری در کشور گفت : از اسفند ماه سال ۱۳۹۸ تاکنون که قریب به یکسال میگذرد ، کادر درمانی روزهای سخت و طاقت فرسایی را به دور از خانواده های خود سپری کردند و با تلاشهای دلسوزانه ، صبورانه و ایثارگرانه خود برگ زرینی در مقوله خدمت به همنوع رقم زدند و شهدای بسیاری را در این میان بعنوان « شهید سلامت » تقدیم کشور نمودند.
وی افزود: زحمات کادر درمان به ویژه پرستاران با هیچ زبانی قابل جبران نخواهد بود و همین بس که زحمات خالصانه این عزیزان مورد تقدیر مردم و رهبر معظم انقلاب قرار گرفت و ایشان فرمودند : « فداکاری پزشکان و پرستاران در مقابله با ویروس کرونا بر ارزش کار کادر درمانی کشور افزود و نام نیکی از آنها درتاریخ ثبت خواهد شد».
معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری باقرشهر در این بازدید که حسین گراوند نماینده مردم باقرشهر در دور پنجم شورای اسلامی شهر و رئیس کمیسیون بهداشت و درمان شورای اسلامی نیز حضور داشت ؛ ضمن نثار درود و صلوات بر روح شهدای سلامت ، پیام تشکر و قدردانی شهردار و اعضای شورای اسلامی باقرشهر  را به کادر درمانی مراکز درمانی مورد بازدید ابلاغ نمود.
وی در ادامه اظهار امیداواری کرد: با تلاش کادر درمان و همراهی مردم شریف ، در رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری های اجتماعی و پرهیز از دورهمی های خانوادگی و . . . ، تعداد افراد درگیر و مبتلا به این بیماری کاهش یابد.
وی همچنین تصریح کرد: امیدواریم با همت دانشمندان و متخصصان تولید واکسن داخلی ، کشور عزیزمان در جایگاه تولید کنندگان واکسن کووید-۱۹ در کنار تولید کنندگان جهانی قرارگیرد. تا بزودی با عنایت خداوند متعال و مدد اهل بیت ( علیه السلام ) ، شاهد از بین رفتن این ویروس منحوس در جهان باشیم.
محبی در خاتمه از تلاش ( نیروهای جهادی بسیج و شبکه بهداشت و درمان ) که در قالب طرح شهید سلیمانی و بصورت محله محور اقدامات شایسته ای را در کاهش شیوع این بیماری و شناسائی افراد مبتلاء انجام داده اند تشکر و قدردانی کرد.
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.