دومین یادواره شهدای کارگری و مدافعین حرم برگزار شد

0 208
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی باقرشهر؛
 این مراسم با حضور سردار استادحسینی، حجت الاسلام استیری امام‌جمعه باقرشهر و کهریزک، سرهنگ کاشفی فرمانده سپاه ناحیه حضرت روح‌الله(ره)، سرهنگ علمدار مسئول حوزه کارگری و کارخانجات سپاه حضرت سیدالشهدا، حجت الاسلام بلاغی مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه حضرت روح‌الله(ره)، بسیجیان حوزه کارگری شهید برونسی ، اعضای شورای اسلامی باقرشهر و جمعی از مسئولین باقرشهر، کارگران و پرسنل شرکت کاشی سعدی برگزار شد.
سردار استاد حسینی با تبریک ایام دهه مبارک فجر به خانواده معظم شهدای کارگری، کارگران را نیروهای مولد جامعه عنوان کرد و گفت: در وضعیت کنونی بحران اقتصادی کشور ضروری ترین شرط لازم عمل به دستورات مقام معظم رهبری و تکیه بر اقتصاد مقاومتی است.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جامعه کارگری و مدافعین حرم افزود: با اتکا به توان داخلی و نیروهای متخصص همانند زمان جنگ تحمیلی کشور را از این شرایط نیز عبور خواهیم داد.
سرهنگ کاشفی فرمانده سپاه ناحیه حضرت روح اله (ره) در این مراسم گفتند: امروزه طلوع خورشید عالم تاب انقلاب اسلامی ایران که چهل و دومین بهار آن را جشن می‌گیریم، زوایای بسیاری از تاریخ حاکم بر عالم را درنوردیده و چشم انداز روشنی از امید پیش روی بشریت قرار داده است.
سرهنگ علمدار مسئول حوزه کارگری،پیروزی انقلاب اسلامی را ثمره خودباوری و اراده مردم ایران اسلامی دانست و گفت : هرگاه ملتی برای آرامش و آسایش خود تلاش نکند به پیروزی نمی رسد و مردم ایران در اوایل انقلاب این را ثابت کردند.
علمدار افزود: ماباید راه امام و شهیدان را ادامه دهیم و شهیدان را که از عزیزترین سرمایه خود یعنی جان گذشتند الگوی خود قرار دهیم.
 این مراسم به همت شرکت کاشی سعدی و با مشارکت حوزه کارگری شهید برونسی ناحیه حضرت روح‌ الله(ره)، در محل شرکت کاشی سعدی اجرا شد.
 گفتنی‌است در پایان مراسم، از خانواده های معظم و معزز شهدا و همکاران شهدای کارگری و مدافعین حرم با اهدای لوح تقدیر، تجلیل به‌عمل آمد.
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.