نشست صمیمی سعید استادفرج سرپرست شهرداری باقرشهر با پیرسرایی رئیس دادگاه عمومی کهریزک

0 208

به گزارش روابط عمومی شهرداری باقرشهر؛

در این دیدار که به مناسبت آغاز به کار رئیس جدید دادگاه عمومی کهریزک و در دفتر ایشان برگزار شد، سعید استادفرج سرپرست شهرداری باقرشهر ضمن خیرمقدم و تبریک این انتصاب ، برای ایشان آرزوی موفقیت نمود .

سعید استادفرج در این دیدار گفت: قوه قضاییه یکی از ارکان مهم نظام اسلامی می باشد و باتوجه به اینکه دادگاهها با جان و مال و آبروی مردم سر و کار دارند ، در واقع قوه قضاییه پاسبان آبرو و حیثیت جمهوری اسلامی می باشد.

سرپرست شهرداری باقرشهر در ادامه گفت: خوشبختانه تعامل بسیار خوبی بین شهرداری و مجموعه ی دادگاه کهریزک برقرار است که امیدواریم در راستای ادامه ی این تعامل و همکاری ، بتوانیم خدمات و همکاری خوبی را داشته باشیم.

ایشان در ادامه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش های مجموعه‌ی دادگاه کهریزک بیان داشت: امیدواریم که خداوند همواره توفیق خدمت رسانی به مردم را به ما عطا کند و همچنین خواستار تعامل هرچه بیشتر دادگاه کهریزک با مدیریت شهری هستیم .

در این دیدار پیرسرایی رئیس دادگاه عمومی کهریزک نیز در سخنانی ضمن قدردانی از حضور سرپرست و مدیران شهرداری باقرشهر ، از همکاری و تعامل بسیار خوب مجموعه شهرداری تقدیر و تشکر کرد . همچنین در این دیدارها پیرامون برخی مسائل و مشکلات شهر نیز بحث و تبادل‌نظر صورت گرفت.

ضمنا در این دیدار محمود نوروزی معاون اداری مالی، مصطغی شرف زاده و جواد مغروری مدیران حقوقی و روابط عمومی حضور داشتند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.