پلاک کوبی درختان گام موثری در حفاظت از درختان

0 24

به گزارش روابط عمومی شهرداری باقرشهر، در راستای حفاظت و نگهداری از درختان، فاز اول طرح سرشماری و پلاک کوبی هزار اصله از درختان سطح شهر در معابر اصلی باقرشهر در حال اجرا می باشد.

بهنام جباری معاونت خدمات شهری شهرداری باقرشهر با بیان اینکه سرشماری و پلاک کوبی درختان سطح شهر گام موثری در حفاظت از درختان محسوب می‌شود، افزود: از آنجایی که درختان جزو میراث معنوی و طبیعی شهر به شمار می‌آیند با اجرای این طرح در اولین گام با تجزیه و تحلیل اطلاعات جمع آوری شده، برنامه ریزی‌های لازم جهت حفظ و گسترش فضای سبز اعمال می‌شود.

وی تصریح کرد: در فاز اول این طرح هزار پلاک تهیه و سرشماری و پلاک کوبی درختان معابر بلوار امام خمینی(ره)، خیابان ۲۲ بهمن، خیابان ۲۴ متری طالقانی، خیابان ۲۰ متری کاشانی، بلوار فلسطین و بلوار شهید رجایی آغاز و اجرا می گردد و در فازهای بعدی این طرح در بوستانها و دیگر معابر سطح شهر اجرا خواهد شد.

جباری در ادامه ضمن بیان این مطلب که درختان به عنوان مهم‌ترین شاخص فضای سبز شهری شناخته می‌شوند، عنوان داشت: بدون تردید سرشماری و پلاک کوبی درختان حساسیت و دقت شهروندان را نیز در حفاظت و نگهداری از درختان که سرمایه‌های ارزشمند شهر هستند، افزایش می‌دهد.

وی در پایان از شهروندان خواست با نگهداری از عرصه فضای سبز این امانت الهی را برای نسل های آینده به یادگار بگذارند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.