
خردادماه نماد ایستادگی در برابر قدرتهای جهانی است
به گزارش روابط عمومی شهرداری باقرشهر، مرتضی همتی، شهردار باقرشهر صبح امروز در مراسم یادواره شهدای پرواز رمضان که به مناسبت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر در قطعه ۴۲ گلزار شهدای بهشت زهرا (س) برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، اظهار داشت:
باقرشهر افتخار دارد که علاوه بر شهدای دوران دفاع مقدس، ۵ شهید والامقام را در جنگ رمضان تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده است.
ما در خطه ری، در میان حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و حرم مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی قرار داریم و این موقعیت، باقرشهر را در کمان شهادت و ایثار جای داده است.
خرداد برای ما تاریخ سرشار از غمها، شادیها، رشادتها و پیروزیهاست. امروز ما در حالی این ایام را گرامی میداریم که داغدار رهبر شهیدمان هستیم؛ رهبری که میراثی گرانبها از مقاومت برای ما به یادگار گذاشت.
حضور در این قطعه از بهشت زهرا (س)، فرصتی برای پالایش روح و صیقل دادن خود برای خدمتگزاران مردم است تا بتوانند از فضای معنوی شهدا برای انجام رسالتهای خود توشهای برگیرند.













